Vandaag onder een stralende zon, kwam de klusploeg bijeen om de 3 fietsenstallingen in elkaar de knutselen en om de ballenvanger achteraan aan het voetbalpleintje te monteren.

er waren verschillende leden van de schoolraad aanwezig en deze kregen grote hulp van handige papa”s die waren komen opdagen!!

Het in elkaar zetten van de fietsenstalling liep vrij vlotjes, maar al gauw werd duidelijk dat er hier en daar toch nog verbeteringen konden aangebracht worden en deze puntjes zullen dan ook in de nabije toekomst uitgewerkt en aangebracht worden!!

Maar het belangrijkste, de fietsen kunnen reeds buiten gestald worden en hoeven dus niet meer in het lokaaltje vooraan geplaatst te worden, wat toch een zeer grote stap voorwaarts is!!

Ondertussen werd er achteraan ook goed doorgewerkt om ervoor te zorgen dat de kindjes niet om de 5 tellen hun ballen kwijt geraken tijdens de speeltijden, daar deze nogal gemakkelijk over de achterste muur verdwenen bij het spelen op het voetbalpleintje.

De palen op de achterste muur zijn reeds allemaal geplaatst, bij het monteren van de zijpalen liep het niet zo vlot en werd al gauw duidelijk dat ook hier toch nog enig aanpas werk aan te pas moet komen om het echt naar onze zin te kunnen afleveren.

Dus deze klus hebben we nog niet tot een goed einde kunnen brengen en zal vanaf het kan verder afgewerkt worden.

Toch al nen dikke merci smiley voor alle helpende handen , bedankt om jullie zaterdag voormiddag op te offeren om ons te komen helpen bij deze klussen!!!

groeten van gans de schoolraad!!