Het is weer voorbij, de leuke en zeer geslaagde kindernamiddag voor de kinderen van de Brenne. Doorlopend konden de kinderen zich laten schminken, ze konden ballonen laten plooien en er werden ook glitter tattoos gezet en tot slot was er ook nog een knutselstandje. Om 14h, 16.30h en 19h konden de kinderen , maar zeker ook de volwassenen dan genieten van lach en spektakel tijdens de voorstelling van Circus plusminus, met Clown, acrobaat Fermichelli, het was één groot succes!!

Na de kleintjes was het dan ‘s avonds aan de grote om uit de bol te gaan en zich te amuseren en dat bleek geen probleem te zijn!! Dj van dienst was DE Niels, die dat zeker goed heeft gedaan, merci Niels.

Langs deze weg ook dank aan iedereen die heeft meegeholpen om van deze dag weer een succes te maken, met toch wel speciale dank aan Jimmy die de organisatie op zich heeft genomen en dat weer super heeft gedaan!!!

Hieronder wat foto’s van deze geweldige dag, geniet ervan!!