Donderdag voor de kerstvakantie was het zover, dan was het tijd voor de Kerstevocatie,

tijdens dit moment zingen de kleuters een kerstliedje en de leerlingen van het 5de en 6de leerjaar beelden het kerstverhaal uit aan de kerststal, Op een mega groot scherm werden tekst en sfeerbeelden geprojecteerd wat zeker een meerwaarde was ! Riet van Camp is ook aanwezig om een klein woordje zeggen.

Na dit moment krijgen de ouders, grootouders en natuurlijk ook alle kinderen de mogelijkheid om kerstdecoratie, kerststukjes enz.. , aan te kopen die de kinderen zelf gemaakt hadden . Deze stukken werden verkocht aan zéér democratische prijzen in het grote kerstkraam dat was opgesteld,

Wat nog democratischer was, waren de drankjes, gluwein, warme chocomelk en ook de soep, want die werden gratis aangeboden door de schoolraad aan de aanwezigen.

hieronder enkele fotootjes van het gebeuren,